VITAALLOOP

'Schoenen aan, deur achter je dicht en  gaan!'

Bedrijfswandelen

Gezonde collega’s, medewerkers, werknemers, dat wensen we allemaal. We zitten steeds meer en steeds langer, op het werk, van en naar het werk en thuis. Dit komt onze gezondheid niet ten goede.

Voldoende bewegen zorgt voor een betere weerstand, productiviteit en creativiteit zorgt voor vermindering van stress. Aspecten die ervoor zorgen dat de werknemer zich zowel op het werk als thuis fitter en gezonder zal gaan voelen. Door dit samen te doen met je collega’s vergroot dit de onderlinge verbinding tussen de collega’s.  

Als werkgever zorg je er op deze manier voor dat je de omslag kunt maken naar het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van je werknemer. In overleg stel ik een wandelprogramma samen dat past binnen het preventiebeleid dat je als werkgever vanuit de ARBO-wetgeving dient op te stellen.

Bij de uitvoering van het wandelprogramma is maatwerk belangrijk. Doel hiervan is ook om te bereiken dat de werknemers ook na het wandelprogramma blijven bewegen.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via 06 44 040 731, per mail via info@vitaalloop.nl of via de contactpagina.